Testimonials

Goede, inhoudelijke workshop, van twee deskundige en bevlogen trainers’, schrijft een deelnemer na afloop. Blij met deze lovende woorden over onze presentatietrainer Gisèle Noordzij en loopbaanadviseur Jolan Douwes. (En ze geven de workshop weer op 24 november 2020 bij de NVJ in Amsterdam).

Nederlandse Vereniging voor Journalisten

`Voor een sollicitatie wilde ik mijn presentatie optimaliseren. De 3 sessies met Gisèle hebben onmiskenbaar een effectieve positieve impact gehad. Ik heb de baan gekregen en weet zeker dat mijn presentatie meer bezield en professioneel is dankzij haar prettige coaching en lessen. Een goede investering en een absolute aanrader!´

Frank Steverink, journalist/ senior communication advisor

Dank voor je Presentatie-workshop afgelopen vrijdag en de daarbij voor mij verkregen nieuwe inzichten. Waardevol.

Anne Jonker, management assistent, Erasmus Universiteit, Rotterdam

Ik vond je lezing over Storytelling in Business voor onze beleggingsspecialisten erg verfrissend!

Misha Ariaans, Chief Investment, RABObank

Wat mij meteen aansprak bij de aankondiging van de cursus, was het feit dat je zowel regisseur, als docent bent en actrice. Je hebt de creativiteit bij ons naar boven gehaald. Dat was voor mij heel belangrijk.

Herma Kleeve, Coördinatrice Mantelzorg, Versa Welzijn, Gooi en Eemland-Hilversum

Ik vond het erg leuk gisteren, energieke, positieve sfeer; veel inzet!

Margo Breevaart, Manager kinderdagverblijf Bij de Hand, Rotterdam

Vond dat je op een prettige wijze feedback gaf.

U Yong Hu, Strategisch verandermanagement, Proces manager, Gemeente Rotterdam

Het is gelukt! Ik heb vandaag mijn contract getekend en ik ga morgen aan de slag. Ik heb je adviezen toegepast en het heeft resultaat gehad.

H. Grouwstra, ICT professional, SBS 6, Amsterdam

Gisèle verzorgt al een jaar of 10 verschillende trainingen voor ons voor voornamelijk studenten. Ooit zijn we begonnen met een 8-weekse cursus Leren Presenteren. Ze komt vaak met nieuwe ideeën voor trainingen special afgestemd op de doelgroep. Hierdoor zijn o.a. ook ontstaan Out-of-the-Box en Pitchen, maar ook diverse op maat trainingen voor verschillende soorten studentenverenigingen, ook voor diverse medewerkers. Gisèle verdiept zich in de leefwereld van de deelnemers en zorgt ook tijdens de lessen ervoor dat de lesstof zo nodig bijgestuurd wordt. Met haar prettige en open persoonlijkheid weet ze iedereen op hun gemak te stellen en met positieve feedback ieders sterke punten boven te halen.

Kirstin Feberwee, Programmamaker Studium Generale, Erasmus